Selecteer een pagina

Jaja het is nu echt aan het gebeuren, mijn examenjaar komt eraan..

ik ga officieel 6 september beginnen met het examenjaar. Ik ben vind het best wel spannend! Ook omdat ik er net ben achter gekomen dat ik het boekenpakket van 4 en 5 Havo krijg dit jaar, dus en oude en nieuwe stof! Pittig.

ik heb ook al mijn vakken nog uit 4 Havo dus dat wordt ook knallen met een N&G + een N&T pakket met muziek en duits whoopwhoop.

Ik heb muziek erbij gekozen omdat ik dat al sinds de brugklas heb en het echt de 3 leukste uren zijn waar ik naar uit kijk in de week. Duits heb ik erbij gekozen omdat ik eigenlijk als ik mijn Havodiploma heb gehaald er nog Vwo na wil doen, dus moest ik er een mvt bij (moderne vreemde taal)

Als Vwo niet lukt of ik word gelijk aangenomen op de Hbo-opleiding die ik graag wil doen, ga ik na 5 Havo naar de Verloskunde Academie. Dat lijkt me een geweldig beroep! En als Vwo wel lukt en ik word niet in eerste instantie aangenomen op de Academi Verloskunde, wil ik na Vwo graag geneeskunde studeren en dan Kinderarts worden of nog steeds naar de Verloskunde Academie.